Het blijkt toch zonder woorden
Stemgeluid of ademhaal
Gezegd te worden in momenten
Die later worden aangehaald
Er is een klein verschil
In de trilling van de snaar
En de ironie van het geheel
Wordt niet schuw van waar
Neming in deze eeuw
Als een vreemd verhaal
Op je eigen tong waar
De lijnen van het leven
Zowel rood als zwart zwegen
Over wegen over barrières
Voor de rest van je carrière
Nadenkend over achterwegen
Gebonden voor je hele leven
Vooruit kijken maar achteruit gaan
Bleek liefde telkens weer een waan