Geen woorden
beparelde oorden
weg van hier
met een tas vol plezier
warmte op mijn huid
ben jij dat kleine schavuit
de ogen van zilte
bij me binnen voel ik de kilte
ver weg van me vandaan
wie heeft dat gedaan
laat eens wat van je horen
of wil je me niet storen