Gewetensstrijd
Zie je dat, wat mot hij nou, joh leer het hem eens goed
Pak hem beet, hou stevig vast en verbouw die snoet
Hou je in en tel tot 10, dit heeft totaal geen zin
Probeer het eens op mijn manier, dat is een goed begin
Wat klets je nou, waar denk je aan, waar wacht je nou toch op
Ga nou staan, loop ernaartoe en verbouw gewoon zijn kop
Leef je in de ander in, hij staat er vol met angst
Hij laat het wel niet blijken, maar de waarheid duurt het langst
Zeg jij daar, jij stom engeltje, wat sta je in mijn weg
Je staat er maar te stoken en dat zonder overleg
Zeg ho eens jullie allebei, al ben je fantasie
Er moet toch wel iets anders zijn, wellicht een compromis
Oké nou ja, we geven op, een goede strategie
Wij houden ons erbuiten, neem jij maar een compromis
Het is eindelijk bijgelegd en oh wat ben ik blij
Ik luister niet naar mijn gewetens, want die luisteren naar mij
Kiobe Ryoku