Waarom ben jij..
Zo ver weg....
Waarom heb ik in mijn leven..
Zo veel pech...
Over onze gevoelens,
zijn we eerlijk geweest...
We wouden hetzelfde..
Maar hebben er nooit naartoe geleeft...
En wat is dit nu...
Ik zit hier en jij daar...
Als jij nou hier was..
Was mijn leven weer leefbaar...
Ik dacht dat je van me hield...
Je zegt ook dat je dat doet...
Maar waarom ben je dan niet bij me..
Dit voelt niet goed....
Want ik wou jou en jij wou mij..
En dit is het probleem...
Jij zit daar met wie dan ook..
En ik zit hier alleen...
Ik mis je...
En wil je hier hebben..
Maar die geen moeite, neem alle tijd..
Ik wil je alleen ff zeggen..
dat leidt je leven je over het pad naar mijn huis;
Gegarandeerd; je krijgt geen spijt...