tranen druppelen
op een plasje in het gras
wandaag wou ik
dat het even anders was
even lachen even praten
even springen even zingen
maar dan vraag ik me weer af
waarom je me hebt verlaten
rare dingen in men hoofd
gewoon omdat je me van men
liefde hebt beroofd