Als de maan zal regenen op een nacht
Dan treuren alle fonkelende sterren
Ze verloren slechts voor één nacht
Al hun wondermooie pracht
Want een lichtje werd gebroken
Een lichtje werd haar
Wens ontnomen
Een lichtje zo krachtig als de zon
Wou dat ze nog vele langer
Op aarde schijnen kon
Als de maan zal regenen op een nacht
Dan treuren alle fonkelende sterren
ze kijken met droeve ogen
in de duisternis
ze zoeken en hopen
maar tevergeefs
hun zonnestraaltje
verloor vandaag
haar licht
als de maan zal regenen op een nacht
dan treuren alle fonkelende sterren
ze troosten met hun lichtjes
alle mensen
die met pijn en verdriet
ziek zijn