Als ik in de spiegel kijk,
Zie ik een meisje,
Ik vraag mij af wie ze is,
Soms lijkt het alsof ik haar ken,
Maar dan toch weer niet,
Ze zit helemaal ineengedoken,
In het hoekje van de kamer,
Tranen rollen over haar wangen,
Bloed druppelt langzaam op de grond,
Met een mes in haar hand,
Kijkt ze me aan,
Haat, woede, verwarring,
Verhalen van pijn, verdriet,
Ze blijft zitten in datzelfde hoekje,
Met haar benen opgetrokken,
Dicht tegen haar lichaam aan,
Ze kijkt me aan,
Met angst in haar ogen,
Vragend om hulp,
Maar er is niets,
Niets wat ik kan doen,
Ze bedekt haar lichaam,
Ze wil niet dat iemand het ziet,
Niemand mag zien wat ze heeft geleden,
Niemand mag zien wat ze zichzelf heeft aangedaan,
Ik kijk haar aan,
En kan het haast niet geloven,
Ik kijk in de spiegel,
En dat meisje,
Dat ben ik.