Beloofd en geloofd
Beloond en gedood
Vol van pijn
Leeg van tranen
Ik dacht dat je de waarheid zei
Ik dacht dat je vorige week nog een brief schreef
Ik dacht dat je mij nog zei ik wil je nooit meer kwijt
Ik dacht te veel
In mijn hart en borst zit een gat
En elke keer gaat er een koude wind doorheen
Zo koud dat het pijn doet
En ik tranen krijg om jou
Liefde is zoveel mooier
Pijn is zoveel minder
Van alle lichamelijke pijn die ik me aandoe
Doet niks zoveel pijn als de pijn die jij mij aandoet
Ik ben geboren een jaar en een maand geleden
Toen begon mijn leven
Ik ben vermoord op 18 oktober 2008
Nu is alles weg
Is nu alles voor niks geweest
Blijft de pijn of kom je me helpen
Want ik ben verstopt
Niemand wil en kan me vinden
Ik zit in een put
Zo diep en donker
Ik roep help
Maar er komt geen hand naar beneden
Ik ben erin gegooid
En heb ziels veel pijn
Tranen rollen over me wang
Help ik ga dood!!!