Vrienden..
Over vrienden word veel geschreven
Maar dat wat telt zit in je hart
je kunt het gevoel niet beschrijven
ze horen bij je of apart
je zoekt ze uit
maar niet zomaar
je trekt ze aan of stoot ze af
al mijn vrienden die zijn bij mij
voor altijd in mijn hart
ze horen bij mij niet apart
al zijn ze zo ver
ze blijven dicht
bij mij
in het licht
zij aan zij
in het donker naast elkaar
ik hou van ieder
vandaar dit gebaar