wat gaan wij beginnen
de zon schijnt weer zo nieuw naar binnen
ze heeft zich van de nacht bevrijd
zodat ze net zoals altijd
haar stralen binnenleidt
morgenrood
de dag belooft een wonder
morgenrood
kijk eens; de zon komt op
'k zie een nieuwe zekerheid
in de vroege morgen
nee trek niet 't gordijn weer dicht
want ik wil het ochtendlicht
morgenrood
de dag belooft een wonder
morgenrood
kijk eens de zon komt op
wat gaan wij beginnen
laten we iets moois verzinnen
de ochtend kruipt vanuit z'n schans
en begint een schuifeldans
geeft een nieuwe kans