Met mooie liedjes en nog mooiere ogen
Voor een avond heb je mij verpakt, verbogen
Heb je mij ingepakt, gebonden, verbonden
En bijna naar verre oorden gezonden.
Ik was al half op reis naar onze start
De slaapzak omgeslagen, met een schaterlach in mijn hart
Vrijheid, je hebt het me laten zien, laten ruiken
Me erin laten duiken.
Je hebt me meegenomen en weer thuisgebracht
Wakker geschud en gekust, slaap zacht
En toen kwam ons besluit
Het is over en uit.
Nu zie ik je foto, oh, pijn in mijn keel
Pijn in mijn hart, ik zie nu zoveel:
Dat ik jou zo graag had leren kennen, beminnen,
Een nieuw leven had willen beginnen.
Ik moet alleen nog iets doen, neerleggen misschien
Een allerliefst liedje, om je te laten zien
Wat mijn gevoelige snaar raakt, een deel van mij is:
Ik stuur hem je op en je weet de betekenis.