Geen mens die er omheen kan,
zich verzetten tegen verliefdheid
Waarom ik die is geroepen tot deze strijd
Waarom ik die deze oorlog aangaan moet
Het is verzet tegen liefde die in mij woedt
Het gaat me lukken...
Heldin Olivia zal geschiedenis schrijven!
Ik zal bij je weggaan maar toch bij je blijven
Ik zal je uitbannen,haten maar je toch vergeven
Ik zal je vergeten en toch steeds naast je waken
Je verleiden en weer de mijne maken
Ik wil het wel
maar de strijd tegen mijn hart is te groot,
deze oorlog kán ik niet winnen
ik doe wel dom en zal je toch beminnen
Wetend: dit gaat fout
Want het was jij die tegen me zei:
Het is niet dat ik van je houd.