Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Misverstanden
Is dit het echt het einde van het begin
Dus stopt het echt
Of is dit het begin van het einde
Dus een les en word het zo sterker
Het lag aan jou
Jij was niet eerlijk genoeg
En ik kreeg geen kans
Waarom als je me het beloofde
Het lag aan mij
Ik had het aan moeten zien komen
Duidelijkheid was niet goed
Nu zit ik in de goot
Het was een misverstand
Een miscommunicatie
Is dit daardoor het einde
Misschien moeten we beter weten
Moeten we hiervan leren
Is dit een les en komt het goed
Of zal ik nooit meer een kans krijgen
En zal ik branden in hell
Ik heb geleerd van alles
Een ander mens geboren
Mijn stomme kop gestorven
Schone lij
Heeft deze tijd je niks gedaan
Kijk naar het licht
En naar de goede tijden
Voel je het nu dan niet branden
Denk je nog wel eens aan mij
Of zit ik in een doos onder je bed
Pijn bij die gedachten
Geef het tijd
Tijd genoeg maar vergeet me niet
Misschien wil je het ooit een kans geven
Misschien spook ik ook een beetje bij jou
Nu moet ik maar wachten op jou
Reacties op dit gedicht
kaasisdebaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
kaasisdebaas
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
22 oktober 2008
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verdriet]
[Wij]