Voor sommige gaat het leven over rozen, maar voor vele ook weer niet.
Voor deze mensen heeft het leven veel pijn en verdriet in het verschiet.
Ik weet wat deze mensen voelen de pijn en het verdriet.
Sommige van deze mensen slaan zich erzo doorheen,
maar vele van deze mensen kunnen er gewoon niet omheen.
Zij hebben een muur gebouwd zolang en hoog dat ze het niet alleen kunnen afbreken.
Alleen kan het jaren duren, maar met een beetje hulp van wat goede vrienden sla je er zo doorheen.
Ik sta voor je klaar hoe lang of hoog jouw muur ook is!!
Want ik wil dat je weet dat ik de oude Richard mis.
xxxpepitaxxx