Kijkend naar de kale takken
vele bladeren op de grond
Naar koude zonnestralen
en kil winters licht
Luisterend naar het gekraak
der voeten in het bos
Naar de fluitende vogels
hun afnemend lied
Denkend aan onzer warmte
bevlekt door vele ruzies
Aan jouw hand in de mijne
onze hernieuwde liefde
Want jij bent
mijn liefste