liefde is mooi als je hem kan krijgen,
lukt dat niet, dan is liefde zwaar en doet liefde verdriet!
dan komt er een zwart gat in je lijf,
je raakt vanzelf helemaal verstijft.
maar liefde voelt soms ook hartstikke fijn,
het doet echt niet altijd pijn.
als je de waren hebt gevonden,
en aan hem bent gebonden,
ben je samen met hem voor altijd,
heb jij het gewonnen, die harde strijd!
het is hard vals en soms eerlijk,
de meerderheid vind liefde heerlijk.
sommige vinden het bruud en kil,
maar dat komt dan omdat de ander niet wil.
soms kun je er niks aan doen,
maar soms ben je gewoon een ongeloofelijke oen.
komt het omdat je hem tegoed kent?
of is het gewoon een slappe lullige vent?
is hij lief zacht en teder?
en draagt hij mooie kleder?
hij mislijd je niet,
en doet je geen verdriet.
hij zorgt voor een warm gevoel,
youknow wat ik bedoel.
bij de een lukt het wel, de ander niet.
de een heeft liefde, de ander verdriet.
liefde is wel oneerlijk, als je het verkeerd beschouwd.
het is pas echte liefde als je van elkaar houd!
hou jij wel echt van mij?
maak jij mij wel echt blij?
was het allemaal toeval?
hij het maar gewoon gelal?
weet ik niet wat ik voel?
of ben ik gewoon niet cool?
zijn er te veel vragen?
of moet ik niet te veel klagen?
niet te veel denken, maar meer doen?
ik blijf wachten op de zoen....