kaarsen gaan aan, het licht is gedooft,
ik zit met heel veel vragen, veel vragen in mijn hoofd,
ik open mijn ogen en kijk naar het licht,
opeens gaat de telefoon, een smsje,
ik pak mijn telefoon en lees het bericht,
JE VRIENDIN LIGT IN HET ZIEKENHUIS, ZE HEEFT EEN ZELFMOORD POGING GEDAAN,
uit boosheid gooi ik mijn telefoon op de grond, en de vraag die nog steeds in mijn hoofd rondspookt was:
WAAR HAAL JE HET LEF VANDAAN,
Ik kan hier niet meer tegen, elke keer weer probeer je het weer,
je doet niet alleen mij maar ook je ouders zeer,
Zoek hulp ga het zelf niet oplossen,
das een tip voor jou,
want weet je niemand wil jou in een grafkist zien, want we houden van jou,
TELT DAT DAN NIET???
Einde!!!