En toch ken ik je nu al lang
Er nog nooit bij stil gestaan
De gevoelens die ik voor jouw heb
Ze komen er nu pas uit
En waarom? Ik weet het niet
Hier zit ik dan
Alleen op mijn vaste plekje
Te denken aan jouw
Als ik alleen maar een teken kreeg
Dat jij ook iets speciaals voor mij voelde
Ik ben dan wel niet het doorsnee jongetje
Maar toch, ik denk dat wij best wel kansen hebben
Samen, met z’n tweetjes
Al een tijdje loop ik met mijn gevoelens te worstelen
Niet wetend, wat ermee te doen
Zo graag zou ik je het vertellen
Maar ik durf niet
Bang voor je reactie
We kennen elkaar al lang
Altijd zijn we als vrienden met elkaar omgegaan
Maar nu voel ik toch echt meer
Ik wil meer als alleen maar vrienden zijn
Ik wil je liefhebben, liefde geven, en je steunen
Ik probeer het te verbergen
Wat ik eigenlijk niet moet doen
Want ik schaam me eigen ervoor
Ik schaam me, voor mijn eigen gevoelens!?!?!?
En waarom eigenlijk???
Ik weet het niet
Ik weet het echt niet
- - - Shostakovits - - -
Donderdag 18 Maart 2002 --- 22:47