Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het kan veranderen
Mijn leven die moet lijden
Is dat nu ook waarom we moesten scheiden
Onze relatie ten einde
Omdat jou liefde moest verdwijnen
Miscommunicatie was de fout
Nu is mijn leven koud
Ik heb het nooit allemaal zo bedoeld
Maar jij hebt je geclaimd gevoeld
Jij moet niet bang voor een reactie zijn
Nu ben je ver van de rechte lijn
Zoveel meegemaakt
En met 1 woord een einde aangemaakt
Zit er niet een goed gesprek in naar tijd
Want oow mijn lief ik heb zo’n spijt
Ik weet wat ik moet veranderen
En hoop daardoor in je armen te kunnen belanden
Geef het de tijd en rust
Want ik ben diegene die je snachts op je voorhoofd kust
Gooi je nu al de handdoek in de ring
Of ga je misschien vechten voor je ding
Mijn besluit heb ik genomen
Jij bent niet zomaar in mijn leven gekomen
Mijn beeld van ons samen zal niet sterven
En dat zal ik in mijn hart kerven
Reacties op dit gedicht
kaasisdebaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
kaasisdebaas
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
23 oktober 2008
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verlies]
[Wij]