Het is lastig
Jullie zo verliefd te zien
Terwijl ik nog maar net
Over hem heen ben
Mijn beste vriend,
Mijn beste vriendin,
Nu samen één.
Gun het ze van harte
Toch voel ik telkens
Een lichte steek in mijn maag
Als ik hoor
Hoe gelukkig ze samen zijn
Ik was ook verliefd op hem
Dat maakt het zo lastig
Toch houd ik ze niet meer tegen
Ik wil dat ze voor elkaar gaan