een eenmalige unieke mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op uw cd-inlay te bemachtigen
uren in de rij
wanneer je nu besteld krijg je er een limited edition deluxe dvd met zeldnaam nog nooit vertoont bonusmateriaal bij
uitverkocht
het spetterende optreden in de kolkende arena bracht zijn fans tot een uitzinnige extase
gestrand in de file (everdingen?)
zijn toegift was een prachtige opzwepende ballade die menig hart sneller deed kloppen
tegen dranghekken gedrukt
'hij deelt handtekening uit bij de achteringang', dus uren staan wachten
geen mens gezien
om nog maar te zwijgen over die muziek
om je dood te vervelen
om je dood te ergeren
om je dood te wanen
om je dood te houden
om je dood te versnellen
om je dood in scene te zetten
om je dood te lachen
om je dooie dood niet
met zoveel levensmoeheid
breng die man eigenlijk
altijd:
wit licht
aan het eind van de tunnel
(stop de tijd)