Een nieuwe dag
Elke keer weer een nieuwe dag
Een dag van opstaan
En weer van gaan slapen
Daartussenin allerlei dingen
Ik ben blij met die nieuwe dag
Elke keer weer opnieuw mogen beginnen
Dingen vergeten en vergeven
En maar weer doorgaan
Vandaag begint er weer nieuwe dag
En dag van voor sommige mensen oorlog
Voor andere mensen vrede
Of wat er ook mag gebeuren
Een dag voor sommige blijheid
Voor anderen verdriet en verlies
Altijd weer iets anders
Voor iedereen
Maar toch, een nieuwe dag
Een dag van opnieuw dingen beleven
En dingen ontdekken
Gebruik die dag!
*,,Hanneke,,*