Hoeveel luchtkastelen heb je al weten te bouwen op het plafon waarna je slapenloos staart. En hoeveel prinsen hebben je de slaap gebracht toen je de ogen sloot?
De boze heks die ik maar denkbeeldig voorstel houdt mijn
ogen met luciferhoutjes open. Ze boodt een appel aan, maar de pizza die ik eerder deze avond besteld had, ligt nog vol in mijn maag.
Wachten blijkt deze nacht zinloos. Dat bekent dat jij een bed gevonden hebt in dat grote kasteel, hoop alleen niet dat je erin verdwaalt en enge wezens, monsters en mijn heks tegen komt die je proberen wakker te maken!
Ik denk dat het nu zo tegen half drie loopt en mijn heks zelf inmiddels in slaap gevallen is. Misschien at ze zelf van haar appel, want die appel zie ik nergens meer, net nu ik er trek in begin te krijgen.. bummer!