Liggend in mijn bed, tranen langs mijn gezicht
Ik denk aan jou en wens dat je naast mij ligt
Met je armen om mij heen geslagen
Zou je me naar dromenland dragen
Ik zou dromen over lieve woorden uit jouw mond
En over de dag dat jij mij vond
Over de dag dat wij samen kwamen
Ik zou dromen over vele jaren samen
Liggend in mijn bed droog ik mijn tranen en lach
Ik denk aan de dag dat ik jou voor het eerst zag
Mijn liefde is gegroeid naar wat ik nu voel
Jou gelukkig maken is mijn eerste doel
En al zou het blijven bij die dromen
Zouden wij nooit echt bij elkaar komen
Moeten we zo doorgaan jaar na jaar
Toch blijven we tot in eeuwigheid bij elkaar