Mijn gedachten zijn een puzzel,
ze schieten me voorbij.
Ik denk nog maar aan 1 ding,
een ding en dat ben jij.
Als een pijl schoot je in mijn leven,
vliegensvlug en snel voorbij.
Alle liefde die je mij kon geven,
raakte het hart diep in mij.
Als een ster die aan de hemel staat,
zover maar toch dichtbij.
Zie ik jou elke dag daar staan,
en ik zie, je kijkt naar mij.
Zeg me dat je van me houdt,
zeg me dat je om me geeft.
Zeg me dat ik alles ben,
dat jouw kloppend hart nodig heeft.
Ooit zullen wij elkaar vinden,
ooit zullen we samen zijn.
Tot dan kan ik alleen maar dromen,
van hoe alles zou kunnen zijn.