Ik zit te huilen
Te huilen om het feit
Dat ik misschien een vriend ben kwijt geraakt
Een vriend die me steunde
Een vriend die me helpen kon
Een vriend waarmee ik kon lachen
Een vriend die ik aan kon
Maar na een paar jaar
Is dat contact vergaan
Ik weet niet hoe het komt
Ik weet niet hoe dit kan
Heb ik misschien iets mis gedaan
Ben ik de schuldige van alles
Of heb ik niks gedaan
Dit zijn allemaal vragen
Maar de antwoorden moeten er nog op komen...