Als ik...
Ook al was het meer heel even was
In je armen zou mogen liggen
Zou ik mijn tranen laten stromen
Als ik...
Je ook al was het maar één keer kon ontmoeten
Zou ik één keer naar je verhalen luisteren
Waarom moest jij... Jij die altijd lacht
Waarom laat je die stoel, die plaats nu toch leeg laten
Waarom zij je niets, Bezorg je mij zoveel verdriet?
Nu buig ik nog één keer diep en bedank ik je jou