na een zware opleiding van 6 jaar
eindelijk secretaresse
zag me in gedachte al zitten daar
het gaf me veel intresse
nooit is mijn droom uitgekomen
ik was al te oud
mocht er alleen nog van dromen
met mijn hartje van goud
een ongeluk had mijn leven verstoord
het zat me allemaal niet mee
heb het van vele aangehoord
ben helemaal niet tevree
het raakt me nog steeds na zoveel jaar
"toch heb ik nu een leuke baan"
verlang ik nog steeds naar daar
nee, nooit zal dit succes in gaan
25-10-08
Bianca