Je bent nu op een plaats waar je niet langer lijden moet
Een plaats waar je pijnloos een 2de leven kan aangaan.
Je bent altijd een schitterende grootvader geweest.
Een lach, nooit kwaad..
Zelfs in je laatste maanden lachte je nog.
Had ik maar door gehad hoe slecht het eigenlijk met je ging.
Want dit heb ik veel te laat beseft..
Je bent misschien hier niet langer aanwezig.
Maar in mijn hart, ben je er nog altijd, en zal je altijd blijven.
Er zal geen dag , geen kerstavond, geen enkel familiefeestje zijn,
Waarbij ik niet aan je zal denken.
Ik zal verdrietig om je zijn & ik zal je missen ..
Maar vooral ga ik je voor altijd koesteren en altijd de mooie herinneringen in mijn gedachten houden, en zal ik nooit vergeten..
Je hebt gevochten voor je leven, dus nu heb je wel verdient om te rusten..
Slaapzacht Pépéetje..