Hand in hand .
De sterren bezien.
De werkelijkheid voor waarheid nemen.
Dagelijks verheugd de dauwdruppels uit je ogen wrijven.
De zon met haar levensvreugd in je hart een plaatsje schenken is de donkerte verdrijven uit iedereen zijn gemoed.
Bereik de sleutel van alle waarheid, door vriendschap en genegenheid uit te stralen,als een licht van vrede en genoegen .
In de dromen van de dag is er een waarheid dat schuilt in alle bestaan ,
ontdek dit ,streef ernaar en omhels elk moment van waarlijke tijd.
Bloesem in je haar.
Welruisende wind geeft je oren de streling van fluisterende liederen , beleef dit.
Het leven is je gegeven ,
Hand in hand .