Mijn leven is saai zegt ze,
zo vertelde Melanie het me.
Ik ontkende dat stellig namens haar,
je beleefd immers genoeg in 16 jaar.
Aan haar eerder gedichtjes te zien,
had ze toch wat beleefd misschien.
Niet alle gedichtjes hebben betrekking op haar leven,
ze heeft ze echter wel allemaal zelf geschreven.