Morgen, zie ik je weer.
Hoe zal het gaan dit keer?
Zal het wel goed gaan?
Straks zijn wij al weer bijelkaar vandaan.
De leuke tijd gaat snel voorbij.
Verder lukt het niet, voor jou en mij.
Voor mij, is dat een groot verdriet.
Vergeten kan ik je niet.
Ik zie je dan weer iedere werkdag.
Alles teruggedraait, alsof ik je voor het eerst zag.
Al zal je nooit mijn vriendje zijn.
Al doet het allemaal zoveel pijn.
Al zit ik weer eens in de knoop.
Blijft er toch die hoop.
Tijd door te brengen met jou.
Omdat ik domweg van je hou.
Tijd waarin we samen roken en praten.
Tijd, we houden elkaar in de gaten.
Tijd waarin we ook al eens in de lach schieten.
Tijd waarin ik ontzettend kan genieten.