AL DIE DROMEN
al die dromen
die moeten uitkomen
al die wensen,
over verschillende mensen
al die dromen,
die nog moeten komen
gaan over jou
omdat ik te veel van je hou
het is leuk hoor die dromen
maar of ze uitkomen
meestal gaat het over ons samen
toen we bij elkaar kwamen
over de leuke dingen die we moeten meemaken
of een leuk potje schaken.
mijn dromen blijven in mijn gedachten
jij met al die lieve krachten.
je weet niet dat ik over je droom
maar ooit bij die ene boom,
vertel ik je mijn dromen
die nog moeten uitkomen
kimberly