Jij bent mijn ridder op het witte paard
Jij bent mijn allerliefste vriend
Jouw woorden zijn mij heel wat waard
en al heb ik je nog nooit gezien
Ik hou nu al zoveel van jouw
dat ik vergeet mijn huwelijkse trouw
Toch zullen we niet samen zijn
dat doet me nu al een beetje pijn
blijf mijn vriend, mijn allerliefste
blijf mijn maatje lieve schat
ook in moeilijke tijden
die we nu al hebben gehad