Toch?
Nadenken over,
hoe jij was.
Ik ben alleen gelaten.
Onbewust.
Samen,
het geluk.
Jij en ik.
Samen lopen naar God.
Wij.
Onzeker,
ben ik.
Over het leven.
Maar toch alles gegeven,
optimistisch?
Nu,
Niet straks.
Nog niet nagedacht.
Samen komen wij daar.
Leven.
Toch samen onzeker, nu.
Nadenken over het geluk,
ben ik niet straks?
hoe jij was, jij en ik.
over het leven nog niet nagedacht.
ik ben alleen gelaten.
samen lopen naar God,
maar toch alles gegeven.
Samen komen wij daar.
Onbewust wij optimistisch leven.