Het wezen van het zijn
Ik zap naar niemandsland
Om het wezen van het zijn te zien
Met de trein volg ik zijn spoor
Op zoek naar iets dat mijn leven lijkt te hebben bevestigd
Ik denk dat niemand hem echt begrijpt
Zo'n stille jongen
Die loopt op bodemloze aarde
Logisch dat hij uit de aarde komt vallen
Als zijn spoor ophoudt
Vraag ik toch af waar hij gebleven is
Wanneer ben ik hem voor het laatst geweest
Morgen gisteren of vandaag
Ik kijk op mijn horloge en besef het
Ik ben tijdloos vergaan in het wezen van het zijn