Met deze woorden zou ik jullie graag allemaal iets willen zeggen:
Bedankt duizendmaal dank
Ik wil jullie allemaal bedanken,
omdat jullie aanwezig zijn wanneer ik jullie nodig heb...
Ik weet dat ik altijd op jullie steun kan rekenen,
jullie dus ook op die van mij!
Samen zijn we sterker en hoe meer zielen, hoe meer vreugde...
Als jullie mij nodig hebben, twijfel dan nooit,
ik kom dan af met het nodige (of dat zal ik toch zogoed mogelijk proberen!)...
Al moet ik daarvoor lange afstanden afleggen...
Dan maken we er een feestje van om de problemen te verwerken,
of zoeken we een andere manier om die te verwerken!
Problemen maar ook plezier zijn er om te delen...
In ieder geval, ik ben héél blij dat ik jullie in mijn vriendenkring heb!
Ik sta te springen van vreugde!
Vrienden, virtueel of life,
jullie zijn allemaal even belangrijk in mijn ogen!
Groeten van de schrijver himself,
GPatje
En onthoud blijven [smile] in het leven