EEN KOPPEL
wij samen, wat vindt je ervan
wij samen een stel en dan...
dus lijkt het je wat
je bent echt een lieve schat
voor mij zou het een droom zijn
het lijkt me echt zo fijn
wij samen hand in hand
we veroveren het hele land
kon ik maar voor altijd bij je zijn.
een leven zonder pijn
je weet niet hoe graag ik met je wil
de gedachten maken me stil
wij samen vormen een geweldig koppel
ja je mag nog wel kijken naar dat mokkel
ooit krijgen wij nog wel wat
je maakt me altijd zo lekker nat
dus lijkt het je iets
of wil je maar niets??
kimberly