Ik begin mezelf af te vragen
Heeft het leven nog wel zin?
Waarom is het nog niet voorbij?
Waarom worden mijn problemen erger?
Waarom is er dan nooit zonneschijn?
Waarom is het leven nooit hetzelfde?
Ookal zou het dan ook niet leuk meer zijn.
En waarom kan ik nooit gelukkig zijn?
Waarom kan ik niet beter leven?
Em waarom worden er nooit antwoorden gegeven?
Op de vragen die ik stel...