Bedankt voor de kans,
Voor je tijd,
Ik ben eruit,
Eindelijk gedaan met al dat piekeren,
Al dat 'en' en 'als',
Ik weet het nu!,
En ik ben er erg blij mee !!,
Het is wat ik wou,
Ik weet nu dat ik je graag zie!!
En je niet meer kwijt wil,
Je zal bescheren,
Ik bij je zal blijven,
Je warm zal houden.
Ik zie je graag!!