Eindelijk na al die eenzame jaren heb ik je leren kennen
Jij die knappe bink die mij dag en nacht zo kan verwennen
Bang dat ik ontzettend zwaar aan jou verslaafd zal geraken
Maar toch hopen ik nooit meer uit deze droom ga ontwaken
Je ben het mooiste het leven mij tot hiertoe heeft gebracht
Zo een kerel als jij in mijn leven had ik nooit verwacht
Mijn lichaam, geest en ziel wil ik aan je geven
want jij bent diegene die mij gewoon doet zweven
Mijn hele leven wil ik bij je zijn
want zonder jou is niets meer fijn
Ik weet nu hoe mooi en zacht liefde is
daarom ik je niet meer uit mijn hartje wis
Je speelt met mij zoals geen één
Daarom ben je ook mijn nummer 1
Nu beloof ik je eeuwige trouw
Voor altijd en alleen jou vrouw
I am sure that I love you
And I know you love me 2
Justme xxx