Ik heb een tijd gewacht
Stil gestaan bij mijn gedachten
Het was een weg die ik moest afleggen
Voelen hoe ik steeds weer op en neer hing
Een tocht die niet wou eindigen
Er zijn nog zoveel vragen
Waarop ik een antwoord mis
Maar de moed ontbreekt me
Om naar je toe te gaan
Ik wil niet weer de verliezer zijn
Iedere stap die ik zet
Is een vlucht voor jou
Hoe hard ik ook van je weg ren
Mijn hart laat jou niet in de steek
Ik heb me laten vangen
Door liefde die me haat