mijn lichaam voelt verzwakt.
Probeer me ogen open te houden,
Maar het brand.
Tranen komen in overvloed..
Maar ze komen met zovelen,
Dat er geen plek meer over is..
Het perst zich,
Tot 1 blok..
Het kan niet vallen..
zachtend, en terugkerend
Vergaan van de pijn.. In overvloed..
Drang en wil tot ten einde..
Stil sta ik hier nog,
En snak naar adem,
Op deze wereld