Dromenland....
Nu de lente is gekomen,
Heb ik weer mooie dromen.
De zon maakt de mensen blij,
Ik voel me als een vlinder zo vrij.
Dan van jou nog woorden, zo lief,
Ik bloos, je bent de mooiste hartendief.
Heerlijk geen zorgen aan mijn hoofd,
Want jij hebt me helemaal verdoofd.
Ook ik vind het fijn,
Om lekker samen met jou te zijn.
Gelukkig was jij er weer,
Zullen we morgen nog een keer?
Lopen hand in hand....Samen in dromenland?
Kuzzz voor jou...:)