soms heb ik een gevoel
dat recht door mijn lichaam gaat
dan dwalen mijn gedachten weg
dan voel ik zelfs een tikkeltje jaloezie
omdat een ander
met je kan praten
en ik niet
en toch...
toch heb ik het nodig
eens met jou te praten
want in mijn hart
draait iets om