Als ik naar de hemel ga
mag ik dan iets meenemen?
nee , ik bedoel niet me pa of me ma
mag me knuffel mee, met zijn 4 tenen??
mag die ook het graf in?
ook al is HIJ niet dood?
please, dan heb ik mijn zin
ik wil me knuffel niet in de sloot
Mag me knuffel mee????
dan ben ik teminste niet zo alleen
laat je het me zo even horen?
want dit is namelijk mijn vraag voor overmorgen