mag het even stil zijn
~~~~~~~~~~~~~~
mag het even stil zijn
voor een vrouw uit ons home
5 jaar was ze onder ons verbleven
veel vriendschap heeft ze gegeven
haar dagelijkse vraag
welke dag is het vandaag
zeg me eens welk uur is het nu
de vele dank u die we hebben gekregen
het blijft ons bij
tot rust is ze nu gekomen
eeuwig mag ze nu dromen
een ster is ze nu in duistere nachten
ze zal blijven stralen in ieders gedachten
laat het nu nog even stil wezen
voor ons angel die is overleden
op 2 november 2008
~~~~~~~~~~~
oprechte deelneming voor famlie en vrienden