Ik stop,
sluit mijn ogen,
kniel neer op de grond,
met mijn hoofd gebogen.
De menigte kijkt mij aan..
Ik blijf op de grond..
Denk aan wat komen zal..
Denk aan de grote val..
De val die ik ga maken..
De val die ik zal veroorzaken..
Denk aan het heelal..
Denk aan de bonkende harten..
Denk aan pasgeboren katten..
Denk aan haar die verdween..
Denk aan de zon en de maan..
Denk aan het leven om mij heen..
Denk aan hoe ik weer zal staan..
Mijn hand op de grond,
ik ben verwond...
Binnenin mijn hart..
Eenzaam en verwart,
zo zonder jouw..
Benen in beweging,
langzaam opgestaan.
Menigte kijkt mij aan,
zij lopen door.
Ik blijf staan.