jouw warmte
van je lichaam
je warmte van je geest
je handen voelend
zeer aangenaam
je stem zo bedeesd
zachtjes kruip ik tegen je aan
en laat de lichaamstalen gaan
samen de slaap bevatten
dat gevoel is niet te onderschatten
als ik draai draai jij mee
en andersom, ach wij alle twee
ik pak je hand in de nacht
en tot de morgen is volbracht
kus ik je gezicht
bij het eerste straaltje licht