Ik deel.
mijn huis,
met de schaduwen,
het geheel,
maakt mijn thuis,
niet te ontwarren,
de duistere schimmen,
geesten uit verleden,
liefde kan beminnen,
maar geen donkerte ontleden,
tot een wolkenloze lucht…
Dus ik deel,
mijn huis,
met de schaduwen,
het geheel,
maakt mijn thuis,
niet te verwarren
de zonnestralen
liefde kan beminnen
in warmte onthalen
zodat schaduw vlucht.